• ikben@donaldboers.nl
  • +31 (0)6 2385 3994

media + strategie en inovatie = groei!

Wist u dat

... het gebruik van video's op uw website ervoor zorgen dat bezoekers tot wel 2 minuten of langer op een website blijven

Een goed begin is het halve werk!

Het spreekt voor zich dat het begrijpen van de kerndoelen en zakelijke doelstellingen de eerste prioriteit is van ieder digitaal project. U zult echter verrast zijn hoeveel mensen juist deze fase gemakshalve overslaan en gewoon in het diepe duiken.

Ik kan u helpen om projectdoelen te definiëren, een effectieve communicatiestrategie te identificeren en een plan te ontwikkelen om deze doelen te bereiken.

Ik verdiep mij in uw geschiedenis, uw doelen en klanten, waarna ik een digitale strategie ontwikkel die website ontwerp- & ontwikkeling, e-mail marketing, sociale media, zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaald zoeken, mobiele toegankelijkheid combineert. Of uw bedrijf nu tot doel heeft om producten te verkopen, leads te genereren, mensen te inspireren of klantrelaties te verbeteren, ik zal een succesvolle, creatieve oplossing ontwikkelen die past bij uw behoeften en budget.

bent u klaar om uw digitale campagne tot leven te brengen?

Vraag uw gratis offerte aan!